Noorwegen

Noorwegen sportvissen super gaaf om te doen. Naast het viswalhalla wat je voorgeschoteld krijgt kun je genieten van de rust, maar ook zeker de prachtige natuur met kans op het spotten van Elanden, Zeearenden noem maar op. 

Wij zijn in Hamlandsvika geweest waar je zowel in het Fjord als op open zee kan gaan vissen. Inmiddels is Henk naar rechts verhuist, dus meer landinwaarts vanuit Hamlandsvika bekeken.

We hebben op kabeljauw, koolvis, lommen en heilbot gevist. Waanzinnig gaaf om langs de hoge rotswanden van het fjord met neerkomend smeltwater vanaf de berg lichte pilker materiaal te trekken waarop mooie koolvissen klappen. We hebben buiten het fjord driftend op kelb gevist met shads van Black Minnow om kelb gullen te verleiden. We hebben gevist met platte pilkers (blauw zwart, oranje geel, zwart geel en chroom). Deze hebben wij volop in ons assortiment. Deze ga ik april/mei 2023 meenemen naar IJsland. We hebben met loodkoppen variërend van 60 tot 200 gram gevist. 

Wij hebben voor deze visserij molens van Shimano, Penn en Mitchel in de winkel. Wij hebben ook de Penn Authority bijvoorbeeld in ons assortiment opgenomen. Wij hebben tweedelige boothengels en reishengels beschikbaar. Diverse lijnen waarbij wij een lijndikte van 19/00 tot 23/00 adviseren. Voor nog meer informatie kom gerust langs in onze winkel en/of kijk op de website van ‘’Opplø Fiske’’.

Wij kunnen jou voorzien van het juiste materiaal voor jouw Noorwegen reis. 

Reishengels geschikt voor de visserij in Noorwegen en IJsland e.d. Meer informatie per reishengel volgt.

Reishengels geschikt voor de visserij in Noorwegen en IJsland e.d. Meer informatie per reishengel volgt.