Het zeevissen vanaf het strand of andere locaties nemen steeds meer in toe in populariteit. Het genieten van de natuur en het gevoel dat je er even uit bent doet een mens goed. Daarnaast maak je ook nog eens kans om een zelf gevangen vismaaltje bij elkaar te vangen, hoe gaaf is dat. 

Het vissen op zeebaars lonken steeds meer mensen door het horen en lezen van vangsten van andere sportvissers. En als men er eenmaal aan begonnen is en men heeft er één weten te vangen dan is men verkocht. Dat merken en horen wij steeds terug van onze klanten in de winkel Hoek Zeehengelsport te Ouddorp. We krijgen ook steeds meer toeristen die hier naar vragen. Wij hebben zelf veel ervaring met het vissen op zeebaars. De Ouddorpse en Zeeuwse stranden zijn hier uitermate geschikt voor. Ook de stranden van de Tweede Maasvlakte zijn geschikt om zeebaars te vangen en prima aan te rijden vanaf onze Winkel te Ouddorp. 

Door onze eigen ervaring met het vissen op Zeebaars vanaf het strand maken wij specifieke onderlijnen die in de winkel Hoek Zeehengelsport te Ouddorp verkrijgbaar zijn. Wij hebben alle benodigdheden in huis met diverse prijsklassen om elke klant te kunnen helpen om zijn of haar eigen ervaringen te gaan opdoen op deze vis de zeebaars. 

Vanaf het strand heb je doorgaans een langere hengel nodig een strandhengel of een strandfeeder. Je moet denken aan 390 cm, maar beter is een lengte van 420 cm of 450 cm en eventueel voor langere mensen 500 cm. Je hebt deze lengte nodig om als het nodig is de verdere branding te kunnen bereiken. Bij aankoop voorzien wij jou van een persoonlijk advies op basis van jouw wensen, waar wil je gaan vissen, hoe vaak wil je gaan vissen enzovoort. Wij hebben diverse merken in ons assortiment zoals Shimano, Mitchel, Penn, Spro, Trabucco om jou van top materiaal te kunnen voorzien. 

Soms kun je in de avond en nacht betere resultaten behalen met het vissen op zeebaars dan is het fijn om van een hoofdlamp voorzien te zijn. Led Lenser is een topmerk om langdurige van goed licht voorzien te zijn. Door de branding is een waadpak of neopreen pak een must op het strand. 

Wij hebben ook altijd vers zeeaas tot onze beschikking zodat je goed voorbereid naar de waterkant kunt. Hierbij moet je denken aan zeepieren, steekzagers, kweekzagers, mesheften, slikken etc. 

Naast het vissen met aas kun je ook heel gericht vissen op zeebaars met kunstaas, hier lees je meer over op zeebaars pagina kunstaas.